Olaplex

Hebt u last van beschadigd haar en weet u niet meer wat te doen? Bij Nancy kapsteraanhuis werken we met Olaplex. Het perfect product om uw haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren!

Wanneer heb je Olaplex nodig?

Met het gebruik van hete stylingtools, overmatige blootstelling aan uv-straling, het kleuren en permanenten van uw haar, voelt u haar droog aan. Olaplex is een super healthy product!

Op het vlak van haarverzorging zorgt Olaplex er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden : Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar en kleur die nog langer zit.

Het gebruik :

  • Als toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf je haar beschadigd tijdens het kleuren.
  • Als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en te herstellen.
Olaplex 4 & 5
Voor-en-na
Sterk, glanzend & gezond haar
Olaplex Kapster aan huis Olaplex Kapster aan huis
Olaplex Kapster aan huis Olaplex Kapster aan huis
Olaplex gebruiken

In vijf stappen:

1

Begin het herstellen. Allereerst word je haar vochtig gemaakt en de Olaplex nr.1 wordt aangebracht en verdeeld over heel het haar. Deze verzorging zal zo’n vijf minuten goed intrekken om zo het haar voor te bereiden op stap nummer 2.

2

Versterk het haar. Zonder het uit te spoelen zal door de stylist de Olaplex nr.2 worden aangebracht in het haar (zo’n twintig minuten). Hierna zal het haar worden gewassen en ingesloten met een masker of conditioner waarna het zal worden gedroogd.

3

Duurzame bescherming thuis. De Olaplex nr3, de Hair Protector, gebruik je ongeveer 1x per week thuis : kracht behouden en de kleur langer blijft. Verdeel Olaplex nr.3 op handdoekdroog haar en laat zo’n twintig minuten intrekken. Na deze verzorging was je je haar zoals je gewend bent en voor het beste resultaat kies je voor de Olaplex shampoo en conditioner.

4

Onderhoudende shampoo. Deze shampoo herstelt je haar tijdens het wassen en brengt het weer terug naar zijn natuurlijke staat door een infuus van vocht en proteïnen, Je kunt de shampoo dagelijks gebruiken en in het bijzonder na het gebruik van de nr.3 Hair Perfector. Masseer het product goed in en laat het even intrekken, spoel het vervolgens goed uit en maak de behandeling af.

5

Verzorgende conditioner. De Olaplex nr.5 conditioner herstelt en verzorgd je haar zonder het zwaar te maken. Dit is de laatste stap naar glanzend en gezond haar en is geschikt voor alle haartypes. Breng een royale hoeveelheid aan en laat dit goed intrekken (ongeveer 3 minuten) van de aanzet tot in de punten.